Margrethepladsen
alt lige i nærheden

SCROLL NED OG SE MERE

Gid jeg boede på Margrethepladsen...

Scandinavian Center Aarhus er i sig selv en seværdighed med det imponerende atrium, der troner meter efter meter op i luften og lukker hele himmelen ind. Med Kunstmuseet ARoS, Godsbanen og Musikhuset som nærmeste naboer, bor du i hjertet af Aarhus' kulturliv. Arbejder eller studerer du i Aarhus, kan du skære transporttiden ind til benet, for alt ligger i en radius af få kilometer, og er der længere til din destination, så bor du i knudepunktet af den offentlige transport. 

Din dag i dit nye hjem

Start dagen i Fitness World, som ligger i samme bygning, og kom godt fra start. Spark cyklen i gang og sus til din destination på minutter. Efter en endt arbejds- eller studiedag kan du lige svinge forbi et par af byens mange butikker og få stillet shoppelysten. Skaf en god coffee to go fra én af de nærliggende kaffebarer, på vejen hjem - den når ikke at blive kold, før du kan nyde den på din altan eller én af de fede terrasser i gården. 

Aarhus - smilets by

Aarhus C. er måske en lille storby, men den har masser at byde på. Om det er shopping, gastronomi, kunst og kultur, biografture eller en udflugt til parken, der står øverst på din ønskeliste, så har du alt inden for rækkevidde fra Margrethepladsen.  

Liv til alle sider

Der er intet kedeligt over et liv i én af boligerne på Margrethepladsen. Godsbanen er for alle byens borgere. Her kan du styrke og udvikle dine kulturelle kompetencer, og her er faciliteter til alle aspekter af kulturproduktion – fra spirende idé til færdigt produkt. Musikhuset og ARoS tilbyder absolut verdensklasse inden for musik, kunst og kultur. 

Interesseret i at høre mere?